FAQs

FAQs

FAQs
Geotours | Adventure Travel Tour Agency in Baños Ecuador since 1991
Geotours
Baños de Agua Santa
Instagram galerij

FAQs | Geotours | Adventure Travel Tour Agency in Baños Ecuador since 1991

Waarom kiezen voor Geotours voor je avontuur en plezier in Ecuador?

Geotours is het oudste reisbureau in Baños. We houden van wat we doen! Dat enthousiasme komt tot uiting in alles wat we doen. Uitstekende service, professionele en leuke gidsen, de hoogste veiligheidsnormen, goed onderhouden benodigdheden en kwaliteitservaringen zijn wat je van Geotours kunt verwachten.

 

Hoe is het weer in Baños?

Wist je dat online weersvoorspellingen over het algemeen verkeerd zijn als het gaat om het klimaat in Baños gaat? Dit komt omdat de weer antennes bovenop de kille bergen liggen! We werken eraan om dat te veranderen!

 

Over het algemeen is het weer moeilijk te voorspellen in Ecuador en zal het vaak meerdere keren per dag veranderen. Hier, in Baños, schommelen de temperaturen tussen 15 °C /  59 °F op koude dagen tijdens het regenseizoen (juni tot augustus) en stijgen de temperaturen tot 30 °C / 86 °F op warme dagen tijdens het droge seizoen (september tot maart). Dit betekent ook dat er nooit sneeuw zal zijn! Regen is geen reden om onze tochten te annuleren tenzij deze een veiligheidsrisico vormen.

Mocht je hier meer informatie over willen, lees dan onze blog!

Help! Ik spreek geen Spaans!

Onze gidsen en kantoormedewerkers zijn vloeiend in het Engels, en er worden ook enkele andere talen gesproken. Maak je geen zorgen!

 

Hoe groot zal mijn groep zijn?

Afhankelijk van de activiteit, kun je over het algemeen tussen de 6-8 personen in je wildwater vlot of canyoning-groep verwachten. We houden onze groepen klein om onze gasten de best mogelijke ervaring te bieden.

 

Zal ik nat worden tijdens mijn rafting trip? En wat gebeurt er als ik in het water val?

Ja! Tijdens het raften word je erg nat door de stroomversnellingen, maar het is allemaal onderdeel van het plezier! De veiligheidsinstructie voordat je op de rivier gaat, zal je precies uitleggen wat je moet doen als je overboord valt. Onze gidsen en veiligheidskayakers hebben allemaal Swift Water Rescue-certificeringen en zorgen ervoor dat je veilig weer aan boord kunt!

 

Mijn gids was fantastisch! Moet ik hem een fooi geven?

Fooien zijn naar eigen inzicht en altijd welkom! Aanbevelingen voor het kantelen van bestuurders en handleidingen variëren van $3 - $10 per persoon, afhankelijk van de kwaliteit en de duur van de service.

 

Ik wil mijn tours boeken voordat ik in Baños aankom. Hoe verzeker ik mijn reserveringen?

Om je reservering te bevestigen, vragen wij een aanbetaling van 50% via PayPal voor alle vooruitbetalingen, onder voorbehoud van een toeslag van 7%. Het overige saldo is contant betaalbaar voor het begin van je activiteit.

 

Accepteert u Credit cards?

Hoewel we de voorkeur geven aan contant geld voor reserveringen die ter plaatse worden gemaakt op ons kantoor in Baños, accepteren we wel Mastercard en Visa. Voor betalingen op creditcards wordt extra in rekening gebracht. Wij accepteren geen creditcards voor reserveringen vooraf.

 

Wat is het annuleringsbeleid?

Annuleringen die 24 - 48 uur voor de tour zijn gemaakt, hebben geen recht op restitutie of claims. Annuleringen op dezelfde dag of niet opdagen hebben geen recht op een terugbetaling, noch zullen degenen aankomen nadat de groep is vertrokken de het recht hebben op een terugbetaling.

 

Kan ik een aangepast reisplan maken en / of een privétrip boeken?

Geotours is blij om diegenen tegemoet te komen die op zoek zijn naar een privétour. Afhankelijk van je verzoeken kunnen we een minimum aantal passagiers nodig hebben. Neem rechtstreeks contact met ons op om je vraag te bespreken.

 

Heeft u speciale tarieven voor groepen?

Afhankelijk van het seizoen, het aantal mensen in je groep en de activiteiten die je zou willen doen, kunnen we mogelijk speciale prijzen aanbieden. Neem rechtstreeks contact met ons op voor meer informatie.

Directe lijn met ons..!